Horoscopul, unealta Diavolului

Spiritual
Dusmania dintre Satana si om
Din totdeauna Satana a avut dusmanie pe om. Inca din Eden, cand Dumnezeu a asezat prima pereche de oameni, Lucifer a vazut ca suprematia sa falsa se clatina. El reusise sa aduca de partea sa o mare multime de fiinte ceresti, ingeri, si sa ii faca supusii sai in razvratire fata de oranduirea Divina. 
Dar cand Dumnezeu a creat pe om, fiinta curata, fara pacat – nevinovata, Satana si-a orientat privirea carte el spre a il distruge. Daca reusea sa il atraga de partea sa, castigul sau era garantat, caci prin pacat Dumnezeu nu ar mai fi avut ochi buni pentru om.   Dar cand omul a incalcat singura restrictie puse de Dumnezeu si Satana jubila, Hristos luase deja decizia sa moara pentru om, iar planurile celui rau fusesera date peste cap. Numai ca, desi Hristos avea sa isi dea viata pentru omul pacatos, si urmasii sai, foarte multi oameni vor fi amagiti de Satana si nu vor dori compania Divina.
Pentru amagirea neamului omenesc Satana a gasit mii de feluri si ispite, care mai de care mai tentante, care mai de care mai viclene. L-a invatat pe om ca sufletul nu moare, ca omul poate ajunge una cu Dumnezeu prin propriile fapte, ca placerea este bunul cel mai de pret in viata si ca liberttea absoluta consta in calcarea voita a Legilor Divine.
Insa nu a reusit sa insele suficienti oameni doar cu atat, astfel ca a creat religii false si ideologii care mai de care mai ciudate, unele apropiate in esenta de Adevarul Divin, altele de-a dreptul opuse. Iar omenirea a ajuns un haos de nedescris, lumea a devenit ceva incredibil de diferit de Planul initial al lui Dumnezeu.
Horoscopul, o mare amgire
Chiar si pentru o societate civilizata, cand drepturile omului sunt respectate, cand sclavia este doar un vis urat al indepartatei istorii umane, cand oamenii par mai buni, mai cu respect fata de valorile tot promovate ale religiei crestine, in mijlocul acestui stil de viata Satana are o amagire aparent nevinovata, sub umbrela unei false stiinte: Horoscopul.
Desi Biblia vorbeste clar si raspicat impotriva oricarei forme de vrajitoria prin care s-ar afla viitorul, Horoscopul ofera exact acest lucru, fiind in contradictie directa cu Voia Lui Dumnezeu. Si cu toate acesta foarte multi oameni ce marturisesc a fi crestini cred in cuvintele Horoscopului.
Levitic20:6: ” Daca cineva se duce la cei ce cheama pe morti si la ghicitori, ca sa curveasca dupa ei, Imi voi intoarce fata impotriva omului aceluia si-l voi nimici din mijlocul poporului lui.”
Levitic20:27:  “Dar daca un om sau o femeie cheama duhul unui mort sau se indeletniceste cu ghicirea sa fie pedepsiti cu moartea; sa-i ucideti cu pietre: sangele lor sa cada asupra lor.” 
Si totusi, succesul Horoscopului este unul colosal.
Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna! (Apoc.22:15)