Speranta celui credincios

Va veni o zi cand Maiestatea Cerului se va arata tuturor oamenilor. Va veni o zi cand Adevarul si Dreptatea vor triumfa. O zi cand Mila si Iubirea vor devenii virtuti. O zi cand suferinta si moartea vor fi distruse, si cand pacatul va fi eradicat.
Va veni o zi cand Jertfa Fiului Lui Dumnezeu va fi vazuta in toata gloria ei, si cand cei ce si-au inchinat viata lor Celui Prea Sfant vor fi rasplatiti.

Ori de cate ori avem necazuri privim in sus, dupa ajutor. Este normal si firesc asa, caci resursele acestei lumi nu sunt suficiente. – Cineva spunea: “Cand nu mai ai nimic in lumea asta, absolut nimic, vei constata ca Isus Hristos iti este de ajuns.”
Va veni o zi, o zi ce va aduce in sfarsit Pacea, cand fiii lui Adam si Eva vor fi reprimiti in Eden. – doar cei credinciosi, cei ce isi doresc cu adevarat acest lucru, cei ce accepta supunerea neconditionata fata de Legile Divine, acceptand Jertfa de la Cruce ca fiind singura sansa. O zi cand vor fi multe lacrimi pentru cei credinciosi, doar ca nu lacrimi de durere, ci de fericire. O fericire deplina, dincolo de intelegerea de acum.
Speranta celor credinciosi, – o viata fericita, neumbrita de boala, rautate, nedreptate sau moarte. o viata cum nu avem curajul sa ne imaginam.